Algemene voorwaarden


WANNEER JE EEN FOTOSHOOT BIJ FOTOGRAFIEBIJANGELA BOEKT, GA JE AUTOMATISCH AKKOORD MET DE ONDERSTAANDE VOORWAARDEN.


GEGEVENS FOTOGRAAF

WEBSITE: WWW.FOTOGRAFIEBIJANGELA.COM

EMAILADRES: FOTOGRAFIEBIJANGELA@GMAIL.COM

KVK NUMMER: 85667463

BTW NUMMER:NL004132314B17ALGEMEEN

1 OP DE GEMAAKTE FOTO'S VAN FOTOGRAFIEBIJANGELA ZITTEN AUTEURSRECHT.


2 FOTOGRAFIEBIJANGELA IS BEKEND MET DE PRIVACY WET EN ZAL GEEN GEGEVENS VAN DE KLANT (ADRESGEGEVENS, TELEFOONNUMMER EN EMAILADERES) AAN DERDEN BEKEND MAKEN.


OPDRACHT/ BOEKING

3 EEN FOTOSHOOT BOEKEN KAN VIA DE WEBSITE, PER EMAIL OF VIA SOCIAL MEDIA. DOOR HET BOEKEN VAN EEN FOTOSHOOT GA JE AUTOMATISCH AKKOORD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN.


4 TARIEVEN OP DE WEBSITE ZIJN INCLUSIEF BTW, EN EXCLUSIEF REISKOSTEN BUITEN EEN STRAAL VAN 20KM VANAF HARDENBERG DIE BEDRAGEN €0,50 PER KM. BIJ AFSTANDEN LANGER DAN 30 MINUTEN ZAL IK IN OVERLEG EXTRA KOSTEN IN REKENING BRENGEN.BEWERKING

5 FOTOGRAFIEBIJANGELA GEEFT VEEL AANDACHT AAN DE BEWERKING VAN DE BEELDEN. DAAROM WORDEN GEEN ONBEWERKTE ORIGINELE BEELDEN (RAW) GELEVERD.


6 HET IS NIET TOEGESTAAN OM DE BEELDEN ZELF TE BEWERKEN. AANSPRAKELIJKHEID

7 DEELNAME AAN DE FOTOSHOOT IS VOLLEDIG VOOR UW EIGEN RISICO. U BENT TIJDENS DE FOTOSHOOT ZELF VERANTWOORDELIJK EN AANSPRAKELIJK VOOR UZELF EN UW EIGENDOMMEN. SCHADE AAN UZELF, UW EIGENDOMMEN EN AAN ANDEREN IS IN DE BREEDSTE ZIN VAN HET WOORD OP GEEN ENKELE WIJZE TE VERHALEN OP DE FOTOGRAAF.


8 BIJ TECHNISCHE PROBLEMEN IS FOTOGRAFIEBIJANGELA NIET AANSPRAKELIJK VOOR EVENTUEEL GELEDEN SCHADE EN/OF GEMAAKTE KOSTEN. IN GEVAL VAN OVERMACHT , BIJVOORBEELD BIJ EEN BRAND, DIEFSTAL OF EEN DEFECTE GEHEUGENKAART. IS IEDERE AANSPRAKELIJKHEID VAN FOTOGRAFIEBIJANGELA UITGESLOTEN.BETALING

9 ZODRA DE FOTOGALERIJ IS VERZONDEN, ONTVANG JE TEVENS DE FACTUUR. DE FACTUUR DIENT BINNEN 7DAGEN NA FACTUURDATUM BETAALD TE ZIJN.


10 DE KLANT ONTVANGT DE GEKOZEN BEELDEN, ZONDER WATERMERK OP HOGE RESOLUTIE, NADAT DE FACTUUR BETAALD IS.KLACHTEN

11 MOCHTEN ER KLACHTEN ZIJN, DAN MOET DIT BINNEN 14 DAGEN NA ONTVANGST VAN DE BEELDEN DOOR FOTOGRAFIEBIJANGELA ZIJN ONTVANGEN. VERVOLGENS WORDT ER IN OVERLEG GEKEKEN NAAR EEN PASSENDE OPLOSSING. COMMERCIËLE DOELEINDEN

12 ALS JE EEN SHOOT BOEKT BIJ FOTOGRAFIEBIJANGELA GEEFT DE KLANT TOESTEMMING DAT DE BEELDEN ONLINE GEBRUIKT MOGEN WORDEN VOOR COMMERCIËLE DOELEINDE( INSTAGRAM/ FACEBOOK/ WEBSITE), MITS VOOR OF TIJDENS DE SHOOT ANDERS IS AANGEGEVEN DOOR DE KLANT. ANNULERING

13 BIJ ANNULERING VAN EEN FOTOSHOOT GELDT DAT BIJ ANNULERING BINNEN 48 UUR VOOR DE AFGESPROKEN DATUM/TIJD 50% VAN DE KOSTEN IN REKENING WORDT GEBRACHT.


14 WANNEER HET OP HET MOMENT VAN DE SHOOT SLECHT WEER IS (REGEN, EXTREEM KOUD OF SNEEUWVAL) WORDT DE SHOOT VERZET, IN OVERLEG MET FOTOGRAFIEBIJANGELA EN KLANT, EEN NIEUWE DATUM.


15 OOK KAN HET GEBEUREN DAT DE FOTOSHOOT VERZET MOET WORDEN VANWEGE ZIEKTE. ER WORDT ALTIJD EEN NIEUWE DATUM AFGESPROKEN. MOCHT DE KLANT GEEN NIEUWE DATUM WILLEN AFSPREKEN, DAN WORDT HET EEN ANNULERING. NAAMSVERMELDING

16 WANNEER DE KLANT BEELDEN ONLINE WIL PUBLICEREN (INSTAGRAM, FACEBOOK OF ANDERE SOCIAL MEDIA) DIENT DE KLANT ALTIJD DE NAAMSVERMELDING OF VERWIJZING NAAR FOTOGRAFIEBIJANGELA TE GEBRUIKEN. 


PRIJZEN

17 FOTOGRAFIEBIJANGELA HEEFT HET RECHT TEN ALLE TIJDEN PRIJZEN EN PAKKETTEN TE WIJZIGEN.